Fiktion Amerikanske romaner Colleen Hoover Romantiske bøger

Colleen Hoovers dejlige romaner handler om kærlighed i starten af tyverne

Den fantastiske Colleen Hoover er snart aktuel med en ny dejlig kærlighedsroman.

Herunder kan du læse mere om de bøger der indtil videre er blevet udgivet på dansk, og så kan du få mere at vide om den nye bog, som hedder 9. november.

Om Colleen Hoover og hendes bøger

kærlighedsromaner til halv pris, collleen hoover

Colleen Hoover vandt i 2015 Goodreads Choice Awards for bedste kærlighedsroman. Flere tusinde læsere stemte på hende som årets romance-forfatter, og hun vandt over kendte navne inden for genren som E.L. James, Sylvia Day og Elle Kennedy.

Colleen Hoovers romaner handler om kærlighed – særligt som den ser ud for karakterer der er i starten af tyverne. Men hendes bøger har også en alvorlig side og Colleen Hoover er ikke bleg for at beskrive kærlighed med et særligt strej.

Således hører vi om kærlighedsforholdet til en døv, og hvordan man kommunikerer uden tegnesprog, vold i et parforhold, kærlighed når man bor mange tusinde km fra hinanden, og kærlighed med dramatiske hemmeligheder og dæmoner i skabet.

Forbandede kærlighed

Colleen Hoover halv pris, kærlighedsromaner til halv pris

Forbandede kærlighed er en stærk fortælling om at komme op til overfladen og lære at elske igen, når kærligheden synes allermest forbandet.

Da Tate møder den hemmelighedsfulde pilot Miles første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det er heller ikke ligefrem venskab. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex.

Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed.

Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet som eneste betingelse for deres forhold: Spørg aldrig ind til fortiden. Forvent ikke en fremtid.

Køb Forbandede kærlighed

Du kan også læse eller lytte til Forbandede kærlighed på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Måske en dag

kærlighedsromaner til halv pris

Måske en dag er smuk kærlighedsroman, der vil vække følelser og tårer her i sommervarmen.

Bogen byder på en blanding af sød musik, venskab, bedrag og ung kærlighed.

Sydney, som er musikstuderende, nyder hver dag smuk musik fra altanen overfor. Det er Ridge, der spiller, og da de to mødes en dag, får Sydney håb for fremtiden trods et knust hjerte.

De bliver hurtigt venner, og begynder at komponere og skrive musik sammen. Det varer ikke længe, før der opstår sød musik mellem dem…

Men det var ikke meningen, at Sydney skulle falde for Ridge. Og Ridge har jo en kæreste.

Køb Måske en dag

Du kan også læse eller lytte til Måske en dag på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Vi glæder os til 9. november

Den 9. november er en ganske særlig dag.  Her udkommer den nye bog fra Colleen Hoover – og 9. november er også titlen på bogen!  9. november er en uforglemmelig kærlighedshistorie. Her kan du læse mere om den nye bog.

Aftenen inden hun flytter fra Los Angeles til New York, møder 18-årige Fallon den jævnaldrende Ben, som drømmer om at blive forfatter.

De forelsker sig ved første blik og tilbringer timerne inden flyrejsen sammen. Men hvordan kan lykken vare ved, når de om lidt befinder sig i hver deres ende af landet?

I stedet for at indlede et langdistanceforhold med alle dets kompromiser og afsavn beslutter de sig for at mødes på samme dag i november i løbet af de næste fem år – uden at have nogen kontakt resten af året.

Ved hvert møde vokser kærligheden mellem dem, og Fallons begivenhedsrige liv bliver hurtigt en inspirationskilde for Bens spirende forfatterdrømme.

Men fem år er lang tid, og undervejs kommer hverdagen og livet imellem Fallon og Ben – på trods af de stærke følelser, der vokser mellem dem ved hvert eneste møde …

Du kan smuglæse 1. kapitel af 9. november lige her

Forudbestil 9. november her

Læs også: Det ender med os

Har du læst Det ender med os endnu?

Det ender med os er en tankevækkende fortælling om, hvad der sker, når den der elsker dig allerhøjest også er den, der gør dig allermest ondt. Bogen skildrer forelskelsen, når den er allermest lyserød, og kærligheden når den er allergrummest.

Det ender med os handler om Lily, som falder for den flotte neurokirurg Ryle Kincaid. Hun har ikke altid haft det let, men pludselig ser alting lyst ud.

Men Ryle er imod faste forhold, og selv da han giver efter for sine principper, kan hun ikke lade være med at spekulere på, hvordan han er blevet, som han er.

Og da Lilys første kæreste pludselig kontakter hende igen, trues alt, som Lily og Ryle har bygget op sammen …

Køb Det ender med os online her eller i din lokale boghandel.

Du kan også lytte til Det ender med os på Storytel og Mofibo samt læse den på Bookmate.

Har du allerede læst Det ender med os?

Måske har du allerede læst Det ender med os og har en stor trang til at tale med andre om den.

Vi på LOVEBOOKS-redaktionen kunne næsten ikke vente med at diskutere bogen med hinanden og snakken er gået ivrigt og lystigt.
Derfor har vi lavet en læseguide med spørgsmål til bogen (OBS! Vær forsigtig med spoilere!) Hvis du endnu ikke har læst bogen og gerne vil læse den med andre, i f.eks. en læseklub, kan I bruge guiden til at diskuterer bogens emner.