Carlsen Børnebøger

Carlsen Klubben. En helt ny type bogklub med børnebøger

Carlsen Klubben, børnebøger

Carlsen Klubben er en ny fordelsklub. Der er ingen købetvang, medlemsgebyrer eller krav om minimumskøb. Kun gode tilbud på håndplukkede børnebøger – både på gode gamle klassikere og spritnye bestsellere.


Vil du have inspiration til nye højtlæsningsfavoritter og gode tilbud på børnebøger af tårnhøj kvalitet? Meld dig til Carlsen Klubbens nyhedsbrev og få begge dele – det er helt uforpligtende at være med.

Carlsen Klubben – så nemt er det

Meld dig til på www.carlsenklubben.dk og få mails med gode tilbud. Det er gratis og uden skjulte medlemsbetingelser.

Som medlem af Carlsen Klubben får du altid:

40% på månedens bøger
25% på månedens tilbud
10% på alle andre Carlsen-bøger

Se mere i videoen her:

Forlaget Carlsen udgiver bøger til alle børn

Med sit enorme udvalg af børnebøger var det oplagt for Forlaget Carlsen at etablere Carlsen Klubben.

“Hos Forlaget Carlsen bryster vi os af at være Danmarks bredeste børnebogsforlag. Vi tror på, at der i vores store katalog findes bøger til enhver smag,” fortæller forlagschef Christian Bach.

“Vi udgiver bøger til alle børn. Både dem, der skal underholde, og dem, der skal lære læseren noget nyt om verden og om livet.”

Han fortsætter: “Carlsen Klubben er en – så at sige – “no-bullshit-klub” uden skjulte medlemsbetingelser, købstvang og alt det der med små bogstaver. Det handler kort og godt om gode tilbud på gode bøger – udvalgt af forlagets egne redaktører, som jo alle er eksperter i børnelitteratur. Så er du som forælder – udover en god pris – også sikret det bedste af det bedste.”

LÆS OGSÅ: Tip en 13’er! Sjove læseudfordringer for forældre og børn i 2020

Jeg blev bogafhængig i en ung alder, hvor jeg var blandt det lokale biblioteks top tre mest lånende brugere. Siden har jeg tygget mig igennem krimier, kærlighedsbøger, tykke murstensromaner og alt derimellem – og jeg har ingen planer om at stoppe lige foreløbigt! På Bog.dk skriver jeg artikler samt laver lister og læseprøver for at give den gode historie videre til andre bogorme.