Børnebøger Indefra

Børne-e-bøger til 19 kr

Her på forlaget tror vi på, at gode læsevaner kommer fra en barndom med bøger. At man allerede tidligt oplever nye verdener gennem tekst og billeder. På papir eller skærm.

I anledning af Verdens Bogdag 2015 sætter vi fra torsdag den 23. april til søndag den 26. april prisen ned på 5 af de børne-e-bøger, som ungerne vil elske at få læst igen og igen – til kun 19 kr:
Jeg vil ikke have tøj på COVER.indd
#1 Gitte Ladefoged: Jeg vil ikke ha tøj på! (for de 2-4-årige med stærke viljer!)

totte-rydder-op
#2 Gunilla Wolde: Totte rydder op (klassiker for de 2-5-årige med oplæsning af Ellen Hillingsø)

dengang-min-onkel-kulle
Kim Fupz Aakeson: Dengang min onkel Kulle blev skør (hylende morsom højtlæsning for de 4-9-årige)

snitten-og-kis
Hella Joof: Snitten & Kis (højtlæsning for de 5-9-årige om de største følelser man kan have inde i kroppen, når man er en lille dreng med kappe.)

adam-og-det-mystiske
Marie Markvardt: Adam og det mystiske spøgelseshus (vælg-selv-handlingen roman for de 7-12-årige):


shopaholic-paa-bryllupsrejse
Trænger de voksne til lidt uforpligtende digital læsning, så har Sophie Kinsella givet os mulighed for at forære e-bogen Shopaholic på bryllupsrejse væk gratis

Er lige nu stærkt optaget af boganbefalinger: Hvor får vi dem fra, hvem lytter vi mest til, hvornår får vi den der trang til at få fat i en en bestemt bog straks? Hvor læser vi, hvornår, hvorfor, hvordan? Er dagligt glad for forlagets fantastiske redaktører og ikke mindst forfattere, der udtænker, skriver og redigerer bøger, vi ikke vidste vi ville komme til at elske. Er også født 1977, bor på Amager med mange reoler, en mand og to børn.