BogTube

Lindhardt og Ringhofs har fået sin egen videopodcast på YouTube 

Lindhardt og Ringhof lancerer BogTube
Besøg kanalen her →

Lindhardt og Ringhof er glade for at kunne præsentere et helt nyt koncept til glæde for alle bogelskere. BogTube er forlagets egen digital platform, der både indeholder uddrag fra lydbøger samt videointerviews med forlagets forfattere, så læserne kan komme helt tæt på deres yndlingsbøger.
 
”At være forfatter i dag handler ikke kun om at skrive en bog. En stor del af arbejdet ligger i at være i kontakt med læserne og give dem et indblik i skriveprocessen, tankerne bag bogen og forfatterskabet,” siger markedschef for Lindhardt og Ringhof, Gertrud Schmidt, og fortsætter:
 
”Som forlag er det vores opgave at formidle bøgerne til læserne på vegne af og sammen med forfatteren. De sidste år er taletiden hos de traditionelle medier blevet mindre og der er mange forfattere om buddet. Derfor har vi hos Lindhardt og Ringhof haft fokus på at skabe nogle seriøse medier for læsere og litteraturinteresserede – og siden 2013 har vi drevet bloggen forlagsliv, som i dag har mere end 250.000 læsere hver måned. Mange af forfatterne holder foredrag for fulde huse og oplever stigende interesse for deres arrangementer. De erfaringer vil vi gerne bruge på YouTube og vi lancerer derfor BogTube nu.”
 
Lindhardt og Ringhof har længe, og med stor succes, arbejdet med korte videoformater, som har trukket mange seere til både på Facebook og Instagram. På BogTube vil man finde længere interview med både etablerede forfattere som Mich Vraa og Sissel-Jo Gazan og med nye stemmer som Brian Dan Christensen og Kristian Husted. Du kan også opleve en passioneret samtale med Kasper Holten om opera og med Louise Fredbo-Nielsen om kvinder og investeringer.