Fagbøger

5 gode boggaver til Fars dag

Fars dag

Søndag den 5. juni er det Fars dag. Har du fundet den perfekte gave til din far? Hvis ikke, så ingen grund til panik. Vi har 5 gode forslag til boggaver, der helt sikkert vil vække begejstring – uanset om manden i dit liv er vild med fodbold, grillmad, spændingsromaner eller historie.

Til fodboldentusiasten – eller til nostalgikeren

I dette store gennemillustrerede pragtværk genoplever vi den fantastiske EM-triumf i 1992. Det var dengang, det umulige skete: Danmark vandt for første og måske eneste gang nogensinde europamesterskabet i fodbold. Efter en kvalifikation, hvor Danmark blev nummer to i gruppen – sølle ét point efter Jugoslavien – skulle der en borgerkrig til for at sende fodboldlandsholdet til slutrunden i Sverige. Forventningerne var lave, men da Danmark omsider stod i finalen mod mægtige Tyskland, skete miraklet.
Christian Mohr Boisen opruller historien fra kvalifikationsturneringen over slutrundens kampe og sidehistorier og endelig til landsholdets hjemkomst til Danmark som helte.

Køb bogen til din far – eller til dig selv – og genoplev en magisk sommer i hundredvis af fotos – både dem, du kender, og nogle, du aldrig har set før – bl.a. fra landsholdets fotograf, Per Kjærbye.

>> Køb bogen online her eller i din lokale boghandel.


Til den læseglade

Det er snart sommerferie – og forhåbentlig tid til dovne dage i hængekøjen eller ved stranden. Til sommerlæsningen anbefaler vi Djævelen i hullet af Leif Davidsen – og så er det en gave, der helt sikkert vil vække glæde til Fars dag. Den fanger nemlig fra side 1.

Djævelen i hullet er en intens spændingsroman om forræderi og loyalitet, en families opløsning og genforening, og de politiske spændinger mellem Vesten og Rusland.

>> Køb bogen online her eller i din lokale boghandel.


Til grillmesteren

Grillsæsonen står for døren, og Webers grillbibel er den bog, der altid bør ligge ved siden af grillen. Den fortæller nemlig dig – eller manden i dit liv – alt, hvad du skal vide om at grille.

Med grundige trin for trin guides og hundredevis af instruktive og appetitvækkende fotos, er du sikret det bedste resultat på din grill og i din røgeovn. Webers store amerikanske grillkogebog , er desuden krydret med inspiration, tips og tricks fra nogle af de bedste kokke og grillmasters rundt i hele Amerika – grilningens hovedland. Rigtig god appetit – og fornøjelse!

>> Køb bogen som e-bog her eller lån den på biblioteket.


Til ham der gerne vil leve lidt sundere

Den nye sæson af Rigtige mænd har netop kørt på DR1, og de fem mænd har uge for uge vist, at det sagtens kan lade sig gøre at spare på kalorierne uden at mangle noget.

Denne bog har de rigtige mænd lavet i samarbejde med kokken Jakob Nusbaum, og den indeholder over 50 opskrifter på herre go’ mad til rigtige mænd (og deres familier) med masser af brændstof til både krop og energi. Her er både opskrifter på morgenmad med masser af proteiner, som holder en rigtig mænd mæt helt til frokost, på retter der kan vinde en kvindes hjerte, ordentlige aftensmåltider, og endda flere der kan laves over åben bål eller på grillen, masser af tilbehør, som klæder en god bøf, og et par søde sager. For det skal der også til en gang i mellem.

>> Køb bogen som e-bog her eller lån den på biblioteket.


Til den historieinteresserede

Den første omfattende undersøgelse af sandheden bag brugen af narkotika i Det Tredje Rige. En øjenåbnende bog, der skildrer begivenhederne i Nazityskland og på de europæiske slagmarker i et nyt perspektiv – fra begyndelsen i 1933 til undergangen i 1945.

Giv bogen til din far – eller ønsk dig den selv – hvis du er vild med historie og samtidig gerne vil blive lidt klogere.

>> Køb bogen online her eller i din lokale boghandel.