Børnebøger Carlsen Inspirationslister og guides

9 forrygende fagbøger til børn

9 forrygende fagbøger til børn

Fra maskiner og miljø til god stil og fodbold – de kommende måneder byder på en masse spændende bøger til nysgerrige og videbegærlige læsere. Her er 9 af forårets forrygende fagbøger til børn. Det er bare med at nørde løs!

Julie Juanita Larsen: Plastik i havet

fagbøger til børn, plastik i havet, faktabøger, faktabog, fagbog
En flot fagbog til børn, der gerne vil vide mere om plastikforurening i verdenshavene, og hvad man selv kan gøre for at reducere forureningen. Bogen viser i både tekst og billede, hvad plastik i verdenshavene betyder for dyrelivet og den mad, vi putter i munden. Bogen har en masse aktuel fakta og viser også, hvordan man selv i sin hverdag kan gøre meget for at reducere brug af plastik.

Udkommer 11. januar 2018. Du kan bestille Plastik i havet her

God stil med Nico og Andres

fagbøger til børn, god stil, mode, faktabøger, faktabog, fagbog
Nico og Andres er kendt fra DR Ultra og to af Danmarks nye stylister, der både hjælper stjernerne med at klæde sig sejt på og lærer helt almindelige børn til at gøre det selv. I God stil tager de dig med ind i modens verden og giver deres bedste tips og tricks til, hvordan du skaber din helt egen stil.

Lær hvordan du restyler dit eget tøj, bruger genbrugstøj og skiller dig ud. Få en masse nemme og sjove trin-for-trin-guides til f.eks. at give en gammel T-shirt nyt liv eller at dekorere dine sneakers.

Udkommer 1. februar 2018. Du kan bestille God stil med Nico og Andres her

Læs med landsholdet og Sanne Troelsgaard

fagbøger til børn, sanne troelsgaard, fodbold, fodboldbøger, faktabøger, faktabog, fagbog
I bogen fortæller Sanne Troelsgaard bl.a., hvordan hun begyndte at spille fodbold, hvordan det er at spille på landsholdet, og hvad der foregår i kulisserne, når landsholdet er samlet. Bogen er lavet i samarbejde med DBU, og teksten er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til piger og drenge i 2.-3. klasse.

DBU og Carlsen giver en del af overskuddet ved salget af bøger til idrætsfremmende projekter i den danske folkeskole. Overskuddet fra salget af de første otte bøger i serien er ved at blive delt ud nu. Det er blevet til 10 x 10.000 kroner.

Du kan låne Læs med landsholdet – og Sanne Troelsgaard på biblioteket.

Læs med landsholdet og Katrine Veje

fagbøger til børn, katrine veje, fodbold, fodboldbøger, faktabøger, faktabog, fagbog
I bogen fortæller Katrine Veje bl.a., hvordan hun begyndte at spille fodbold, hvordan det er at spille på landsholdet, og hvad der foregår i kulisserne, når landsholdet er samlet. Bogen er lavet i samarbejde med DBU, og teksten er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til piger og drenge i 2.-3. klasse.

DBU og Carlsen giver en del af overskuddet ved salget af bøger til idrætsfremmende projekter i den danske folkeskole. Overskuddet fra salget af de første otte bøger i serien er ved at blive delt ud nu. Det er blevet til 10 x 10.000 kroner.

Du kan låne Læs med landsholdet – og Katrine Veje på biblioteket.

Mille Gori: Motor Mille på maskintur


Motor Mille elsker store, hurtige og vilde maskiner så meget, at hun har lavet en række programmer om det på Ramasjang. De hedder Motor Mille på maskintur  ligesom denne bog, hvori hun fortæller om 20 andre seje maskiner. Hun har sejlet, ræset og fløjet i dem alle og fortæller historierne om, hvordan det gik. Man får også at vide, hvor hurtige og tunge maskinerne er, så man kan fortælle det, hvis man skulle støde på en af dem ude i virkeligheden.

Du kan låne Motor Mille på maskintur på dit lokale bibliotek

Læs med landsholdet og Pione Sisto 

fagbøger til børn, fodbold, fodboldbøger, pione sisto, faktabøger, faktabog, fagbog
Her fortæller Pione Sisto bl.a., hvordan han begyndte at spille fodbold, hvordan det er at spille på landsholdet, og hvad der foregår i kulisserne, når landsholdet er samlet.

Bogen er lavet i samarbejde med DBU, og teksten er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til piger og drenge i 2.-3. klasse.

DBU og Carlsen giver en del af overskuddet ved salget af bøger i Læs med landsholdet-serien til idrætsfremmende projekter i den danske folkeskole. Udkommer 15. maj 2018.

Læs med landsholdet og Thomas Delaney

fagbøger til børn, fodbold, fodboldbøger, thomas delaney, faktabøger, faktabog, fagbog
Her  fortæller Thomas Delaney bl.a., hvordan han begyndte at spille fodbold, hvordan det er at spille på landsholdet, og hvad der foregår i kulisserne, når landsholdet er samlet.

Bogen er lavet i samarbejde med DBU, og teksten er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til piger og drenge i 2.-3. klasse.

DBU og Carlsen giver en del af overskuddet ved salget af bøger i Læs med landsholdet-serien til idrætsfremmende projekter i den danske folkeskole. Udkommer 15. maj 2018.

Læs med landsholdet og Nicklas Bendtner

fagbøger til børn, fodbold, fodboldbøger, Nicklas Bendtner, faktabøger, faktabog, fagbog
I bogen fortæller Nicklas Bendtner bl.a., hvordan han begyndte at spille fodbold, hvordan det er at spille på landsholdet, og hvad der foregår i kulisserne, når landsholdet er samlet.

Bogen er lavet i samarbejde med DBU, og teksten er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til piger og drenge i 2.-3. klasse.

DBU og Carlsen giver en del af overskuddet ved salget af bøger i Læs med landsholdet-serien til idrætsfremmende projekter i den danske folkeskole.

Du kan købe Læs med Landsholdet – og Nicklas Bendtner som e-bog eller låne bogen på biblioteket.

Christian Mohr Boisen: Kend de største fodboldklubber 

fagbøger til børn, fodbold, fodboldbøger, faktabøger, faktabog, fagbog
Fagbog til fodboldnørder i alderen 8-12, der præsenterer alt det, man skal have styr på om de 20 mest populære klubber i verden. De største profiler gennem tid, rækken af mesterskaber, største op- og nedture og funfacts serveret veloplagt og lækkert. Læs om Manchester City, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Tottenham, Bayern München, Borussia Dortmund, PSG, FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus, Napoli, Inter, Milan, Roma, Ajax, Porto og Benfica.
Udkommer 22. maj 2018.

Følg med på carlsen.dk