Børnebøger Carlsen

Sjove aktivitetsbøger for store og små

Her på Carlsen elsker vi malebøger, quizzer, legeonkler og kreative krudtugler, så hvad enten I er til udeliv eller eller at flette fine prinsessefrisurer, så er der masser af inspiration til en sjov og aktiv ferie for hele familien – også i regnvejr!

NYHED
Hogwarts – sjove aktiviteter om dit første år på skolen

Har du også drømt om at starte på Hogwarts? Med denne flotte aktivitetsbog fuld af billeder og citater fra Harry Potter-universet skal du udfylde dit eget skoleskema, sammensætte din egen magiske eliksir, vælge en tryllestav og meget mere.

Harry Potter, Hogvarts, opgavebog, børnebøger, Carlsen

–> Køb Hogwarts bogen


NYHED
Farv og mal med Flunkerne

Flunkerne er altid ude på sjov, og nu kan du selv farvelægge de små ballademagere og sætte ekstra kulør på det hele. Bogen er en malebog, men den indeholder også små opgaver, labyrinter og udfordringer – perfekt til rygsækken og sommerhygge i sommerhuset, campingvognen, på stranden, hos mormor og i haven.

 Flunkerne, Farv og mal med Flunkerne, Carlsen, børnebøger, aktivitetsbøger

–> Køb Farv og mal med Flunkerne 


NYHED
Flunkernes Danmarkshistorie

Flunkernes Danmarkshistorie er Danmarkshistorie i børnehøjde. Tag på togt med vikingerne, kom til fest med Harald Blåtand i Jelling, hjælp Sherlock Flunk med at opklare mordet i Finnerup lade, mød H.C. Andersen, Tycho Brahe og mange flere.

Flunkernes Danmarkshistorie, Flunkerne, Carlsen, aktivitetsbøger

–> Køb Flunkernes Danmarkshistorie

–> Find flere Flunker-bøger her 

NYHED
Den store krimi-quiz

Denne bog rummer intet mindre end 40 krimi-gåder for hele familien med forbrydernes overmand: Inspector Danger. Sammen kan I hjælpe Inspector Danger med at opklare mord, bankrøverier, kidnapninger, tyverier og mange andre forbrydelser.

Den store krimi-quiz, Werner Wejp-olsen, aktivitetsbøger, opgavebog, ferie, sommerferie

–> Køb Den store krimi-quiz 

NYHED
Kreakampen – du gør det selv

En bog fuld af opskrifter og teknikker, samt nyttige og sjove idéer til børn, der gerne vil prøve at lave flotte gaver, værelsesudsmykning, kreative kunstværker og meget mere med inspiration fra de populære programmer på DR Ultra.

Kreakampen, aktivitetsbøger, ferie, Sofie Østergaard, DR Ultra, DIY

–> Køb Kreakampen du gør det selv


Sjove aktiviteter på en regnvejrsdag for drenge og piger

Lækker opgavebog for drenge og piger med masser af blandede opgaver, fx gåder, ordopgaver, puslerier, klistermærker og sider, hvor man skal tegne, male og krusedulle videre. Her er opgaver til mange timers aktiviteter indendøre!

Sjove aktiviteter på en regnvejrsdag, Carlsen, børnebøger, aktivitetsbøger

–> Køb Sjove aktiviteter på en regnvejrsdag


Min bog om friluftsliv

Naturen er fuld af masser af spændende ting, dyr og planter – både i haven, i skoven og på stranden. Få masser af ideer til at komme ud og opleve naturen, lige meget hvor du er, hvordan vejret er, eller hvilken årstid der er tale om. Læs om alt lige fra insekter, fugle, dyrespor og blade til lejrbålsmad, bivuakbygning og stjernehimlen.

Min bog om friluftsliv, Carlsen, børnebøger, aktivitetsbøger

–> Køb Min bog om friluftsliv


Masser af aktiviteter for seje drenge

Denne fantastiske aktivitetsbog er spækket med seje gåder, pudsige puslerier, koder, der skal knækkes, lege, du og dine venenr kan lege, cool klistermærker, masser af sider, du kan farvelægge, tegne og krusedulle videre på og meget, meget mere.

Masser af aktiviteter for seje drenge, Carlsen, aktivitetsbøger

–> Køb Masser af aktiviteter for seje drenge


FROST fletninger

Lær at lave dine egne fortryllende prinsessefrisurer. Med detaljerede billeder og trin for trin-instruktioner lærer du at lave de fineste fletninger og kunstfærdige knolde. Der er masser af billeder af alle de 28 frisurer, så du kan se, hvordan man gør, og hvordan det kommer til at se ud, når dig og veninderne får fint prinsessehår.

Frost, fletninger, Disney, prinsesser, aktivitetsbøger

–> Køb FROST fletninger


Den store LEGO® NINJAGO® opgavebog

Den store LEGO Ninjago-opgavebog er fuld af sjove opgaver, fantastiske historier og en flot minifigur. Den onde djinn, Nadakhan, har bragt sin piratbesætning til ninjaernes verden. Løs opgaverne, og hjælp ninjaerne i kampen mod piraterne.

Ninjago, Lego, opgavebog, aktivitetsbøger

–> Køb Den store LEGO og NINJAGO opgavebog

–> Find flere aktivitetsbøger fra LEGO-universet her