Børnebøger Carlsen

Syv børnebøger om fascinerende fortidsvæsener

dinosaurer, supersaurus, fortidsdyr, børnebog, børnebøger

Fortidens kæmper og finurlige væsner fascinerer både store og små. Der gemmer sig nemlig både mysterier og utrolige historier i dinosaurernes verden.

Her finder du en samling skønne bøger, som modige og dyreglade læsere kan gå på opdagelse i. Der er både noget til de yngste og til de lidt ældre, leksikoner, vilde facts, eksotiske eventyr og aktivitetsbøger om den svundne tid.

 

min første myldrebog, dinosaurer, carlsen, børnebog, søg, find, lær

Søg, find og lær med dinosaurer

Find dinosaurer i forskellige størrelser i denne skønne myldrebog. Fanebladene gør det nemt for små hænder at finde rundt i bogen, og der er masser af sjove ting at finde og tale om med dit lille barn.

Alder: 18 mdr.+

Køb Min første myldrebog: Dinosaurer her.

 

 

på opdagelse, dinosaurer, børnebog, børnebøger

Sjov aktivitetsbog med facts og quizzer

Børn lærer alt om dinosaurernes verden i denne seje fagbog, som er spækket med flotte illustrationer, vilde facts og quizzer, som gør det til en både spændende og sjov oplevelse at gå på opdagelse i fortiden.

Alder: 5+

Køb På opdagelse! Dinosaurer her.

 

 

børnenes leksikon, dinosaurer, børnebog, børnebøger, forhistoriske dyr

Til både børneværelset og klasselokalet

Et lækkert og detaljeret børneleksikon om dinosaurer og forhistoriske dyr, der gennemgår alle arter, Jordens geologiske perioder og livets opståen. Bogen er smukt illustreret og fyldt med flotte fotos og masser af information for dyreglade børn.

Alder: 5+

Køb Børnenes leksikon: Dinosaurer og forhistoriske dyr her.

 

 

dinosaurer, de 100 mest fantastiske fortidsdyr, børnebog, børnebøger, sebastian klein

Lær om fortidsdyr med Sebastian Klein

Kom helt tæt på bæster, kæmper og øgler fra fortiden med Sebastian Klein. Læs bl.a. om tyrannosaurus rex, hulebjørne og kæmpekrodiller, og andre skabninger du vil være rigtig glad for ikke findes i dag.

Alder: 5+

Køb De 100 mest fantastiske fortidsdyr her.

 

 

scan og lær, dinosaurer, børnebog, børnebøger

Træk, scan og opdag i interaktiv bog

Kom ind under huden på verdens mægtigste dyr! Bogen er fyldt med vilde oplysninger om blandt andet dyrenes styrke, udholdenhed og jagtteknik. Alder: 6+

Køb Scan og lær: Dinosaurer her.

 

 

den fantastiske bog, dinosaurer, børnebog, børnebøger, forhistoriske dyr

Lær alt om fortidens kæmper

Denne smukt illustrerede bog i stort format er spækket med fakta, og tager dig med på en spændende tidsrejse, hvor du kan møde en lang række eventyrlige dinosaurer og andre dyr fra urtiden.

Alder: 6+

Køb Den fantastiske bog om dinosaurer her.

 

 

supersaurus, raptorer i paradis, jay jay burridge, børnebog, børnebøger, dinosaurer, fortidsdyrKom med på et uforglemmeligt eventyr

Forestil dig en verden, hvor dinosaurerne overlevede. Denne verden tilhører SUPERSAURUS! Den 13-årige Bea Kingsley rejser til de eksotiske Aru-øer for at finde frem til sandheden om sine forsvundne forældre. Dette bliver startskuddet til en eksotisk og spændende rejse ind i Supersaurernes verden.

Alder: 10+

Køb Supersaurus: Raptorer i Paradis her.

 

 


Se bogtraileren for Supersaurus Raptorer i Paradis

 

Hent appen, mens I læser Supersaurus og før telefonen over illustrationerne – se, hvordan supersaurerne kommer til live på din skærm!

Hent appen i App Store.

Hent appen i Google Play.