Børnebøger Carlsen

Børnebøger til ferien: Tag med Flunkerne på opdagelse

Flunkerne, aktivitetsbøger, findebøge, malebøger, børnebøger

Har du styr på ungernes bøger til ferien? Flunkernes univers er helt sit eget med skøre, underfundige, små skabninger, der elsker sjov og ballade. I de forskellige aktivitetsbøger gemmer der sig mange timers underholdning, når Flunkerne tager på turisttur i Danmark, på vikingetogt, på museum, jagter Atlantis, rejser til Amerika, besøger riddere og prinsesser i Middelalderen og meget meget mere.

Undervejs skal man løse gåder og finde helt særlige Flunkere i de mange mylderbilleder (tænk ‘Find Holger’), der er i hver bog. Og vi skulle hilse og sige, at voksne også godt må være med. Det bliver en sjov og flunkerlig sommer!


Flunkernes danmarkshistorie

Flunkernes danmarkshistorie er danmarkshistorie i børnehøjde. Tag på togt med vikingerne, kom til fest med Harald Blåtand i Jelling, hjælp Sherlock Flunk med at opklare mordet i Finnerup lade, mød H.C. Andersen, Tycho Brahe og mange flere.

Flunkerne, Flunkernes danmarkshistorie, børnebøger, børnebog

–> Læs mere om Flunkernes danmarkshistorie her 


Flunkerne i Danmark

De fjollede flunkere besøger 12 af de mest populære turistmål i Danmark. De smutter forbi den lille havfrue, hvor det myldrer med alle mulige sjove skabninger, og de besøger Amalienborg, hvor garderne selvfølgelig bliver iagttaget ganske nøje.

 Flunkerne, Flunkerne i Danmark, børnebog, børnebøger

–> Læs mere om Flunkerne i Danmark her 


Farv og mal med Flunkerne

Nu kan børnene selv farvelægge de små ballademagere og sætte ekstra kulør på det hele. Bogen er en malebog, men den indeholder også små opgaver, labyrinter og udfordringer – perfekt til rygsækken og hyggestunder i toget, bilen og flyveren.

Flunkerne, Farv og mal med Flunkerne, malebog, malebøger, ferie, børnebøger, børnebog

–> Læs mere om Farv og mal med Flunkerne her  


Flunkerne i Amerika

Flunkerne har hørt, at Amerika er et kæmpe land med masser af sjov og ballade. Det er lige noget for dem! Så de rejser vestpå, og går på opdagelse i USA, Canada, Caribien, Andesbjergene og Amazonlandets regnskov. Tag med og løs sjove opgaver undervejs.

 Flunkerne, Flunkerne i Amerika, børnebøger, børnebog

–> Læs mere om Flunkerne i Amerika her 


Jagten på Atlantis

En gammel legende fortæller, at flunkernes forfædre for tusind år siden fandt den undersøiske by Atlantis. Mon legenden er sand? Tag med flunkerne på en fantastisk opdagelsesrejse til det sagnomspundne Atlantis. Dybt nede i havet kan du møde eventyrlige væsner og samtidig løse spændende opgaver.

Flunkerne, Jagten på Atlantis, børnebøger, børnebog

–> Læs mere om Flunkerne – Jagten på Atlantis her 


Flunkerne går på museum

Flunkerne laver en række flotte udstillinger med berømt kunst og kultur fra hele verden. Superagenterne Turbo, Bip og Victor V.I.P. bliver tilkaldt for at holde ro og orden, men som du ved, er de frække flunker altid ude på ballade. Hjælp superagenterne Turbo, Bip og Victor V.I.P. med at beskytte vores kunst, mens du løser sjove og udfordrende opgaver undervejs.

 Flunkerne, Flunkerne går på museum, børnebøger, børnebog

–> Læs mere om Flunkerne på museum her


Flunkerne i Middelalderen

Rejs med flunkerne tilbage til Middelalderen, og besøg en svunden tid med ædle riddere, ungersvende, prinsesser, konger, kaliffer, sultaner, trubadurer, skønjomfruer, borge og forunderlige legender – og løs sjove og spændende opgaver, mens du lærer om forgange tider på en ny og anderledes måde.

Flunkerne, Flunkerne i Middelalderen, børnebøger, børnebog, aktivitetsbøger

–> Læs mere om Flunkerne i Middelalderen her 

–> Find flere sjove Flunkerne-bøger her 

Er du på udkig efter flere sjove aktivitetsbøger? Så er der hjælp at hente her.