Børnebøger Carlsen

Hjælp til julenissen! Skønne adventsgaver og kalendergaver for under 100 kroner

December og den søde juletid er lige om hjørnet, og vi har derfor samlet en liste med gode idéer til adventsgaver og kalendergaver til både de yngste og de lidt ældre børn. Her er bøger, der byder på et væld af sjove historier – og så koster de allesammen mindre end 100 kr!

 

Adventsgaver og kalendergaver til de 0-5-årige

Fine pegebøger, julehistorier og bøger med kendte og elskede karakterer. Gå på opdagelse i bøgernes univers og find advents- og kalendergaver til de 0-5-årige.

 

Totte og Lotte-papbøger

Totte og Lotte, Totte og Lotte føler, papbog, børnebog, børnebøger, adventsgaver, kalendergaverTotte og Lotte kan, Totte og Lotte, papbog, papbøger, adventsgaver, kalendergaver

To helt nye historier med Gunilla Woldes elskede og tidsløse tegninger. De to papbøger handler om henholdsvis følelser og handlinger og er perfekte til små fingre!

Fra 1 år.

Du kan finde Totte & Lotte føler online her og Totte og Lotte kan online her. Begge kan også købes i din lokale boghandel. 

 

Sebastian Klein-papbøger

Sebastian Klein, Sebastian Klein på bondegården, papbog, papbøger, dyrebog, dyrebøger, kalendergaver, adventsgaveradventsgaver, kalendergaver, Sebastian Klein, Sebastian Klein I zoologisk have, dyrebog, dyrebøger, papbøger, papbog,

Tag med Sebastian Klein på udflugt til bondegården og zoologisk have og mød dyr fra hele verden. De søde papbøger er gode til at øve dyrenavne og hyggelig læsning med de mindste.

Fra 1 år.

Du kan købe Sebastian Klein på bondegården online her og Sebastian Klein i zoologisk have online her. Begge kan også findes i din lokale boghandel.

 

Paddington-papbøger

Adventsgaver, kalendergaver, Paddington, papbog, papbøger, børnebog, børnebøger, paddington papbogAdventsgaver, kalendergaver, Paddington, På tur med Paddington, papbog, papbøger, børnebog, børnebøger, Paddington papbog

Mød den dejlige bjørn Paddington! Disse fine papbøger med fotos af Paddington er hyggelig læsning for de alleryngste Paddington-fans.

Fra 1 år.

Du kan købe Jeg er Paddington online her og På tur med Paddington online her. Begge kan også findes i din lokale boghandel. 

 

Bjældeklang – sjov med lyd

Adventsgaver, kalendergaver, Papbog, Bjældeklang, julebog, julebøger til de mindste, julepapbog, papbog med lyd

Ny julepapbog til de allermindste fyldt med hyggelige tegninger. Ved at trykke på knappen afspilles de bedste julesange.

Fra 2 år.

Du kan købe Bjældeklang – sjov med lyde online her eller i din lokale boghandel.

 

Her kommer Bamse – og syv andre klassiske historier

Adventsgaver, kalendergaver, Her kommer Bamse, Pixi, pixibøger, pixihistorier, pixibog, klassiske børnehistorier, børnebog, børnebøger

En dejlig samling med otte af de mest kendte og elskede Pixi-historier, som mange voksne kan huske fra deres egen barndom. Bogen er rigt illustreret og indeholder bl.a. følgende historier: “Her kommer Bamse”, “Her går Tante Tea” og “Bare jeg havde en grå elefant”.

Fra 3 år.

Du kan købe Her kommer Bamse – og syv andre klassiske historier online her eller i din lokale boghandel. 

 

Rasmus Klump besøger bedstefar og syv andre historier

Adventsgaver, kalendergaver, Børnebog, børnebøger, Rasmus Klump, Rasmus Klump besøger bedstefar og syv andre historier, Carla Hansen, Vilhelm Hansen,

Et flot samlebind med otte originale historier om Rasmus Klump og alle hans venner. Bogen er rigt illustreret, så selv de allermindste fans kan være med. Indeholder bl.a. følgende historier: Rasmus Klump passer en hvalunge, Rasmus Klump besøger bedstefar og Rasmus Klump hjælper postbuddet.

Fra 3 år.

Du kan finde Rasmus Klump besøger bedstefar og syv andre historier online her og i din lokale boghandel. 

 

Peter Kanin – Et juleønske

Adventsgaver, kalendergaver, Peter Kanin, julebog, børnebog, børnebøger, bøger om jul, julebøger, Et juleønske

En rigtig julehistorie af Beatrix Potter om fire små kaninunger, der næsten ikke kan vente til det bliver juleaften. Lillejuleaften hænger Peter Kanin og hans tre søskende deres julesokker op, men kan det virkelig passe, at julemanden først kommer, når alle sover? Peter Kanin beslutter sig for at holde sig vågen …

Fra 2 år.

Du kan købe Peter Kanin – Et juleønske online her eller i din lokale boghandel. 

 

Lav mad med Rasmus Klump 

Adventsgaver, kalendergaver, Lav mad med Rasmus Klump, Rasmus klump, kogebog, Louisa Lorang, kogebog til børn, børnebog, børnebøger

Tag med Rasmus Klump i køkkenet, og lær at lave biksemad, frikadeller, lagkage og naturligvis også Rasmus Klumps livret: pandekager! Alle retterne er kendt fra Rasmus Klumps univers, og opskrifterne er sammensat af kokken Louisa Lorang, så børnene kan være med i køkkenet.

Fra 4 år.

Du kan købe Lav mad med Rasmus Klump af Louisa Lorang online her eller i din lokale boghandel. 

 

Star Wars-bøger

Adventsgaver, kalendergaver, Star Wars, myldrebog, wookie, Chewbacca, Hvor er wookien Star Wars, malebog, adventsgaver, kalendergaver,

I en galakse langt, langt borte … Star Wars-universet er fantastisk, og heldigvis findes der masser af sjove og spændende bøger til alle små Star Wars-fans. Fx kan du tage på opdagelse med Chewbacca i hele galaksen i myldrebogen Hvor er wookien? En anden oplagt gaveidé er også den flotte Star Wars-metalkasse med to spændende historier og en malebog.

Fra 4 år.

Se hele udvalget af Star Wars-bøger online her eller i din lokale boghandel. 

 

Den store krimi-quiz

adventsgaver, kalendergaver, Den store krimi-quiz, Werner Wejp-Olsen, Krimigåder, Inspector Danger, bog med gåder, gådebog, detektivbog

Hjælp Inspector Danger med at opklare alt fra mord og kidnapninger til bankrøverier, tyverier og mange andre forbrydelser. Bogen indeholder 40 krimi-gåder for hele familien med forbrydernes overmand: Inspector Danger!

Fra 4 år.

Du kan købe Den store krimi-quiz online her eller i din lokale boghandel. 

 

Bogen om prutter

Adventsgaver, kalendergaver, Bogen om prutter, P. Ruth Jørgensen, pruttebog, børnebog, børnebøger, sjov bog,

En bog om alt det, du ikke vidste, du manglede at vide om prutter. I denne bog får du opskrifter med gevinster, tips og tricks, så du kan prutte på kommando og få vigtig viden om, hvordan du begår dig i den store verden som pruttende menneske.

Fra 5 år.

Du kan købe Bogen om prutter online her eller i din lokale boghandel

 

Adventsgaver og kalendergaver til de 6-12-årige

Sjove bøger, spændende bøger, julebøger, quizbøger og alt derimellem – der er masser af børnebøger til de 6-12-årige, som egner sig perfekt som advents- og kalendergaver.

 

Iqbal Faroog og den lede julestjerne

Adventsgaver, kalendergaver, Iqbal Farooq, Iqbal Farooq og den lede julestjerne, Manu Sareen, børnebog, børnebøger, julebog, julebøger

Manu Sareen har skrevet en forrygende billedbog til julemåneden om Iqbal Farooq og hans familie fra Blågaardsgade – med en julestjerne på afveje og en julemand, der ikke har helt rent mel i posen. Det er den 24. december, og Iqbals far har fået en lys idé. Han vil have det største og flotteste træ i hele opgangen. Ja, på hele Nørrebro! Familien Farooq har aldrig før holdt jul, men selvfølgelig har de en plan!

Fra 7 år.

Du kan købe Igbal Farooq og den lede julestjerne online her eller i din lokale boghandel. 

 

Fortællinger fra pigelivet

adventsgaver, kalendergaver, K for Klara, Bare for sjov, pigebøger, pigebog, Line Kyed Knudsen, børnebog, børnebøgeradventsgaver, kalendergaver, Saga på eventyr, Josefine Sundström, pigebog, pigebøger, børnebog, børnebøgerVilma og venner, Boline Skovly, pigebog, børnebøger, pigebøger, børnebog, adventsgaver, kalendergaver,

Venner, skole, familie og måske endda en kæreste. Der er nok at holde styr på for unge piger, og nogle gange kan det hele godt blive en smule overvældende. Heldigvis findes der masser af gode børnebogsserier om livet som pige. Der er både historierne om frække Saga på eventyr og Vilma og venner til de 5-6-årige samt den populære serie K for Klara til dem over 8 år.

Du kan finde K for Klara-serien online herSaga på eventyr-serien online her og Vilma og venner-serien online her. De kan også findes i din lokale boghandel. 

Carlsens Læsestart: Læs med Sebastian Klein og de danske sportsstjerner

adventsgaver, kalendergaver, Læs med landsholdet, Carlsens læsestart, fodboldbog, fodboldbøger, Christian Eriksen, letlæsningsbog, letlæsningsbøgeradventsgaver, kalendergaver, Læs med Sebastian Klein, Carlsens Læsestart, Verdens farligste katte, letlæsning, letlæsningsbog, letlæsningsbøger, lær at læse, dyrebog, dyrebøgeradventsgaver, kalendergaver, Håndboldhistorier, Carlsens Læsestart, Mikkel Hansen, børnebog, børnebøger, letlæsning, letlæsningsbog, letlæsningsbøger, lær at læse

Lær at læse på den sjove måde! Carlsens Læsestart har læsepædagogisk bearbejdede letlæsningsserier til enhver smag, lige fra dyrebøger med Sebastian Klein til sportsbøger med de danske fodbold- og håndboldstjerner.

Fra 7 år.

Du kan finde Læs med landsholdet-serien online herLæs med Sebastian Klein online her og Håndboldhistorier online her. De kan også alle findes i din lokale boghandel. 

 

Minecraft-bøger til alle fans!

adventsgaver, kalendergaver, Minecraft, Minecraft-bog, guide til kreative konstruktioner, Minecraft-guide, børnebog, børnebøgeradventsgaver, kalendergaver, Minecraft, Minecraft-bog, Minecraft-guide, guide til rødsten, børnebog, børnebøger,

Bliv en sand Minecraft-ingeniør med de officielle guides til Minecraft! Få tips og tricks til at bygge alle mulige former for konstruktioner i Minecraft-universet med de mange bøger og vejledninger.

Se hele udvalget af Minecraft-bøger online her eller i din lokale boghandel. 

 

Quizbogen

adventsgaver, kalendergaver, Quizbogen, P. ruth jørgensen, quizbog, quizbog til børn, børnebog, børnebøger, quiz

Quiz med hele familien! Quizbogen indeholder 2222 spørgsmål om alt mellem himmel og jord, og bogen er inddelt i mere end 120 gakkede, sjove og oplysende kategorier. Den perfekte bog til en hyggelig quizaften med hele familien.

Du kan købe Quizbogen online her eller i din lokale boghandel.