Indefra Saga

Digital bogserie: Bogbrænderne

Magi findes, og nogle bøger bider fra sig. Følg Sal Brooks, den seneste rekrut på en hemmelig magisk mission, mens hun rejser verden rundt for at holde overnaturlige kræfter i skak. Men husk: Hold øjnene åbne, og rør ikke ved noget!

I dag udkommer første afsnit i fantasyserien Bogbrænderne. Serien kan både nydes som e-bog og lydbog og består i alt af 16 afsnit, som det tager ca. en time at læse eller lytte til.

Der frigives et nyt afsnit hver efterfølgende torsdag.

Find det første afsnit i serien her.

___________________________________________________________________________________

Tidligere på året er udgivet:

Brændende skyld (krimi)

Politibetjenten Johan Boje bliver påkørt og dræbt af en bil i høj fart foran sit hjem. Hans chef, Axel Borg, er en af de første på gerningsstedet. Det går hurtigt op for Borg, at det ikke er en ulykke, men et yderst brutalt drab. Johan Bojes søn på ni år overværede påkørslen og påstår, at det var en betjent, der sad bag rattet. Er det bare drengens livlige fantasi?

Et overvågningskamera bekræfter imidlertid sønnens påstand – en skikkelse i politiuniform førte bilen den fatale aften. Roland Benito, efterforsker hos Den Uafhængige Politiklagemyndighed, bliver sat på sagen. Hvem af Johan Bøjes kolleger havde grund til at begå det voldsomme drab?

Roland Benito slår sig sammen med Anne Larsen, journalist hos TV2 Østjylland. De trækker tråde tilbage til en brand, der fik store konsekvenser for en lokal familie. Måske var branden ikke en ulykke? Det går op for Roland og Anne, at drabsmotivet et helt andet end forventet. Jagten går nu ind på at forhindre, at gerningsmanden slår til igen.

Serien består af seks afsnit, og lydbøgerne er indlæst af Githa Lehrmann.

Læs det første afsnit her.

Whitehall (historie)

Whitehall udspiller sig i det 17. århundrede hos den engelske konge Charles II hofs og er fortællingen om hans dronning, den portugisiske prinsesse, Catherine af Braganza. Hendes rejse for at finde sin plads som den udenlandske hustru i en tid fyldt med politiske og religiøse intriger – for ikke at nævne den muntre monarks mange elskerinder – er en fortælling om udholdenhed, som kun en ægte dronning kan mønstre. Kærlighed blander sig med forræderi før en sensuel renæssance af kunst, kultur og sex i denne frodige historiske serie.

Serien består af 13 afsnit, og lydbøgerne er indlæst af Julie Berthelsen.

Læs det første afsnit her.

Sommerfolket (erotik)

I de smukke arvede sommerhuse ved Grå Klit indånder beboerne Vesterhavsduftene og nyder solen, som familierne har gjort det i generationer. Men vi er i slutningen af 1960’erne, og der er uro og ukendt frihed i luften, og uventede spændinger opstår. Erotikkens forvandlende kraft er uimodståelig, og sommerfolkets liv sprænger sig helt nye veje: nye former for sex, nye kærlighedsforhold og ændrede livsbaner.

Serien består af seks afsnit, og lydbøgerne er indlæst af Githa Lehrmann og Morten Rønnelund.

Læs det første afsnit her.

___________________________________________________________________________________

Kunne du være interesseret i at skrive en digital serie i samarbejde med Lindhardt og Ringhof, er du velkommen til at kontakte Carina Camilla Bøgelund, CCB@lrforlag.dk.